Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
Yalova üniversitesi, sosyal hizmet bölümü, 4. Sınıf öğrencisinden ÇÖLYAK TEZİ

Kurucu üyelerimizden çölyaklı babası İsmail Yıldırım'ın büyük kızı Damla Yıldırım kardeşine destek amacıyla okulundaki tezini çölyak üzerine hazırladı.

Farkındalık yolundaki çalışmalara verdiği katkıdan dolayı kendisine ve Yalova Üniversitesinde destek olana herkese çok teşekkür ediyoruz..

Merhaba, ben Damla Yıldırım.

Yalova üniversitesi, sosyal hizmet bölümü, 4. Sınıf öğrencisiyim. Kız kardeşim çölyak hastası ve bu hastalığın bilinmemesi hayatımızı zorlaştırdığı için, okul bitirme tezimi çölyak hastalarının sosyal hayatta karşılaştığı sorunlar üzerine yazdım, tezimi de yaklaşık olarak 100 kişiye sundum. Çölyak hastalarının yaşadığı sorunlardan, çölyak hastalığının tanı ve tedavi sürecinden, hastalığın kendisinden ve yaptığım mülakatlardan bahsettim ardından da sunumum sonrası birkaç da soru aldım çölyak hastalığı ile ilgili, tezimi yazarken derneğinizin üyeleri ile yaptığım mülakatlardan yararlandım ve internet sitenizden de bilgi aldım. İnsanlar bir yakınının başına gelmedikçe bilmiyor hiçbir hastalığı biz de yakınımızın başına geldiği için çölyak hastalığı ile tanıştık, amacım olabildiğince fazla insanın çölyak hastalığı konusunda bilgilenmesiydi, seneye çalışma hayatında olacak insanlar çölyak hastalığını biliyor olacak bu da gelecek için umut olacak. Sizinle de paylaşmak istedim tezim poster sunumu halinde ek olarak aşağıda olacak,

teşekkür ederim

35.175.191.168