İBATECH 2018 GIDA FUARINA TÜRKİYE ÇÖLYAK DERNEKLERİ OLARAK KATILDIK...

İBATECH 2018 GIDA FUARINA TÜRKİYE ÇÖLYAK DERNEKLERİ OLARAK KATILDIK.

İstanbul’da Uluslararası ekmek, pasta makinaları, dondurma ve çikolata teknolojileri fuarı olarak organize edilen İBATECH 2018 fuarına Türkiye Çölyak Dernekleri adına katıldık.

Fuara İstanbul Profesyonel Aşçılar Derneği’nin sponsoru olan Kayalar Mutfak ‘ın standında İSPAD Dernek Başkanı Sn.Umut Eyioğlu’nun teklifiyle katılım sağladık.

Fuarda glütensiz beslenme bilinci vermenin yanı sıra yeni teşhis alan çölyaklıları da bilgilendirme fırsatımız oldu.

Ayrıca Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyon Başkanı Sn. Gökhan Tufan Bey’le görüşerek, glütensiz beslenme bilincini anlatabilmek için birlikte yapabileceğimiz projeleri konuştuk.

Genç Aşçılar Derneğiyle yaptığımız görüşmede onların da glütensiz donuk pasta üzerine çalışmalarını tamamladıklarını öğrendik. Bu gelişme bizleri çok mutlu etti.

Ayrıca standımızda görevli olan İSPAD üyesi Enver Ustanın annesinin de çölyaklı olduğunu öğrendik. Enver Usta’nın ilgisi ve desteğine çok teşekkür ediyoruz.

Standımızı ziyaret eden Konya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı ( Konapad) Sn.Recep Güner’in Glütensiz Hayat hakkındaki bilgilerine ve özellikle çölyaklı çocuklarımıza olan ilgisine hayran kaldık. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

Standımıza destek sağlayan tüm üyelerimize ve İstanbul’lu çölyaklı dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Derneklerimiz aracılığıyla fuarı ziyaret eden kişilere çölyak ve glütensiz beslenmeyi anlatmak üzere stantlarını ortak bilinç için kullanıma açan İSPAD yönetimine, Dernek Başkanı Umut Eyioğlu’na ve Kayalar Mutfak’a çok teşekkür ediyoruz.

Türkiye Çölyak Dernekleri’ni temsilen fuara katılım sağlayan Çölyak Dernek Başkanlarımıza,

Van Derneği Gıyasettin Şevgin,

Antalya Derneği Hakan Yılmaz,

Manisa Derneği Halim Şivecan,

Urfa Derneği Hasan Doğan’a çok teşekkür ediyoruz.

Standımızı ziyaret eden çölyaklılarımıza ikram ettiğimiz ürünleri özenle hazırlayıp sunan ana sponsorumuz Glutensiz ADA’ya çok teşekkür ediyoruz.

Glutensiz Hayat Derneği Yönetimi

3.233.221.149