Hiçbir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey. Herşeyi gidip almanız gerekir.
Yalova'da Çölyak Şenliğine katıldık..

Yalova’da Çölyak Gönüllülerinin düzenlediği açık hava şenliğinde yer aldık.

Yalova’da dernek çalışmalarına devam eden çölyaklı annesi Meyra Balkanoğlu ve Çölyaklı Gönül Bayrak’ın davetlisi olarak katıldığımız etkinlikte farkındalık adına önemli bir gün yaşadık.

Çölyak konusunda son derece duyarlı olan Yalova Belediye Başkanı Sn.Vefa Salman’ın açılış konuşması yaptığı etkinlikte öğrencilerin folklor gösterisi ilgiyle izlendi.

Sanatçı Altar Kafesçi’nin şarkılarıyla birlikte devam eden çölyak şenliği Yalova halkının da büyük ilgisini çekti.

Sonrasında yapılan çölyak farkındalık yürüyüşüyle etkinlik başarıyla tamamlandı.

Yürüyüş sonrası Yalova Belediyesi’nin desteğiyle faaliyetine devam eden Engelsiz Kafe’de glütensiz ürün ikramları yapıldı.

Glutensiz Hayat Derneği olarak davet edildiğimiz her organizasyonda ve çölyak adına yapılan her etkinlikte yer alarak destek olmaya çalışıyoruz. Farklı illerde yapılan her yeni etkinlik glütensiz hayatı tanıtabilmek ve sesimizi daha uzaklara ulaştırabilmek için çok önemli.

Bizlere unutulmaz bir gün yaşatıp özenle ağırlayan Yalova’lı çölyaklı dostlarımıza ve Belediye Başkanı Sn.Vefa Salman’a çok teşekkür ediyoruz.

Saygı ve sevgilerimizle,

34.204.176.189