OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL İLANI
GLUTENSİZ HAYAT DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN
Glutensiz Hayat Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, 17.11.2019 tarihinde saat 14:00 da Yalı mah. Turgut Özal Bulv. Sahil Yolu No:193 adresinde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için, 2.toplantı 24.11.2019 tarihinde aynı adres aynı saat ve aynı gündem maddeleri görüşülmek üzere ekseriyete bakılmaksızın yapılacaktır.
GÜNDEM
Glutensiz Hayat Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 17.11.2019 tarihinde saat 14:00 da Yalı mah. Turgut Özal Bulv. Sahil Yolu No:193 adresinde aşağıdaki gündemle yapılacaktır.
Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 2.toplantı 24.11.2019 tarihinde aynı adres aynı saat ve ayn gündem maddeleri görüşülmek üzere ekseriyete bakılmaksızın yapılmasına karar verilmiştir
Ataşehir Kent Konseyi Sağlık Çalışma grubu paylaşımıdır. Korona virüs vakalarının doğru tesbiti için Tusoder Sağlık Komisyonu Başkanı Acil Tıp Profesörü Dr.Özgür Karcıoğlu'nun bilgilendirmesidir.
Hastane ve diğer sağlık kurumlarında "olası olgu" tanımına uyan kişileri izole etmek, ileri incelemeye başlamak çok önemli. Aksi takdirde tüm kurumlarda gereksiz yığılmalar olacak ve iş yapılamaz hale gelinecektir. Hastalarımızın da bu kriterlere dikkat etmesi tüm toplumun sağlığı açısından yaşamsaldır. Bu özelliklei taşımayan hastalarımız kesinlikle koronavirüs açısından değerlendirilemeyecek ve incelenmeyecektir.