Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
Ramazan sofralarında 7 farklı glutensiz seçenek..

1.seçenek

İFTAR

1-2 su bardağı oda sıcaklığında su Kabaklı ve Dereotlu Yaz Çorbası 15 dk mola veriniz. Glutensiz mantı Yoğurt Salata

2.seçenek

İFTAR

1-2 su bardağı oda sıcaklığında su Pirinçli Yayla Çorba 15 dk mola veriniz. Kıymalı Kabak Yemeği Yeşil mercimek salatası Yoğurt Salata Glütensiz ekmek/pide

3.seçenek

İFTAR

1-2 su bardağı oda sıcaklığında su Mercimek Çorba 15 dk mola veriniz. Glutensiz lahmacun Ayran Salata

4.seçenek

İFTAR

1-2 su bardağı oda sıcaklığında su Sebze Çorba 15 dk mola veriniz. Fırında patatesli köfte Barbunya pilaki Ayran Salata Glütensiz ekmek/pide

5.seçenek

İFTAR

1-2 su bardağı oda sıcaklığında su Mercimek Çorbası 15 dk mola veriniz. Etli taze fasulye Pirinç pilavı Cacık Salata Glütensiz ekmek/pide

6.seçenek

İFTAR

1-2 su bardağı oda sıcaklığında su Glutensiz Şehriye Çorba 15 dk mola veriniz. Kıymalı Kabak Yemeği Yeşil mercimek salatası Yoğurt Salata Glütensiz ekmek/pide

7.seçenek

İFTAR

1-2 su bardağı oda sıcaklığında su Mısır çorbası 15 dk mola veriniz. Fırında Sebzeli Tavuk Pirinç Pilavı Kabaklı Yoğurt Mezesi Salata Glütensiz ekmek/pide

54.92.148.165