DİKKAT !

GLUTENSİZ HAYAT DERNEĞİ,

YÖNETİM KURULUNDAN..

Değerli Üyemiz,

Alınan son tedbirler nedeniyle daha önce duyurusunu yapmış olduğumuz Genel Kurul toplantımız ertelenmiştir.

Glutensiz Hayat Derneği’nin Olağan Genel Kurul toplantısı 17.06.2021 tarihinde, İçişleri Bakanlığı’nın  Covid 19 tedbirleri doğrultusunda ( Sivil toplum kuruluşlarının, yüksek risk grubunda bulunan ilimizde , kişi başına 8 m2. alan bırakma ve aynı anda bulunabilecek azami kişi sayısı 300’ü geçmemek üzere ) saat 18:00 da Yalı mah. Turgut Özal Bulv. Sahil Yolu No:193/1 adresinde ( dernek merkezimizde) aşağıdaki gündemle yapılacaktır.
İlk toplantıda yeterli çoğunluğa ulaşılamazsa 2.toplantı 24.06.2021 tarihinde saat 19:00 da Yalı mah. Turgut Özal Bulv. Sahil Yolu No:193/1 adresinde ( dernek merkezimizde)ekte ki  gündemle ekseriyete bakılmaksızın yapılacaktır.

Sağlıklı günler dileklerimizle,

Saygılarımızla,

Glutensiz Hayat Derneği Yönetimi

Tel: 0 544 626 18 00

www.glutensizhayatdernegi.org

Gündem:

2) Divan başkanı ve heyetinin seçimi, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması,

3) Yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporunun okunması,

4) Raporların ayrı ayrı ibrası,

5) Tahmini bütçenin okunması ve onaylanması,

6) Fasıllar arası aktarma yapma yetkisinin yönetim kuruluna verilmesi,

7) Yeni yönetim kurulu asil ve yedek, yeni denetleme kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi,

8) Dilek ve temenniler,

9) Kapanış.

OLAĞAN GENEL KURUL İLANI,

GLUTENSİZ HAYAT DERNEĞİ,

YÖNETİM KURULUNDAN..

Değerli Üyemiz,

Glutensiz Hayat Derneği’nin Olağan Genel Kurul toplantısı 03.04.2021 tarihinde, İçişleri Bakanlığı’nın  Covid 19 tedbirleri doğrultusunda ( Sivil toplum kuruluşlarının, yüksek risk grubunda bulunan ilimizde , kişi başına 8 m2. alan bırakma ve aynı anda bulunabilecek azami kişi sayısı 300’ü geçmemek üzere ) saat 16:00 da Yalı mah. Turgut Özal Bulv. Sahil Yolu No:193/1 adresinde ( dernek merkezimizde) aşağıdaki gündemle yapılacaktır.
İlk toplantıda yeterli çoğunluğa ulaşılamazsa 2.toplantı 10.04.2021 tarihinde saat 16:00 da Yalı mah. Turgut Özal Bulv. Sahil Yolu No:193/1 adresinde ( dernek merkezimizde)ekte ki  gündemle ekseriyete bakılmaksızın yapılacaktır.

Sağlıklı günler dileklerimizle,

Saygılarımızla,

Glutensiz Hayat Derneği Yönetimi

Tel: 0 544 626 18 00

www.glutensizhayatdernegi.org

Gündem:

3) Yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporunun okunması,

4) Raporların ayrı ayrı ibrası,

5) Tahmini bütçenin okunması ve onaylanması,

6) Fasıllar arası aktarma yapma yetkisinin yönetim kuruluna verilmesi,

8) Dilek ve temenniler,

9) Kapanış.

Derya büyüktür herkes kabı kadar alır
Tüm dünyada korona virüs nedeniyle pandemi ilanı yapıldı..

Belekome Haber' den alıntıdır.

Türkiye'de ilk korona virüs vakası tespit edildi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca gece 00:30 da düzenlediği basın toplantısında Türkiye'deki ilk koronavirüs (COVİD-19) vakasının tesbit edildiğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, akşam saatlerinde yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle hastaneye başvuran erkek bir vatandaşta yapılan testlerin pozitif çıktığını belirterek, hastanın virüsü Avrupa teması üzerinden aldığının bilindiği, dış dünyadan izole edildiğini, genel durumunun iyi olduğunu ve aile bireylerinin hepsi ile yakın çevresindeki tüm bireylerin gözetim altına alındığını ve her birinin şüpheli kabul edildiğini söyledi.

Koronavirusler (CoV), soğuk algınlığından Orta Doğu Solunum Sendromu ( MERS-CoV) ve ağır Akut Solunum Sendromu ( Severe Acute Respratory Syndrome, SARS-CoV ) gibi daha ciddi hastalıklara kadar çeşitli hastalıklara neden olan büyük bir virüs ailesidir.

31 Aralık 2019'ta DSÖ Çin ülke ofisi, Çin'in Hubei eyaletinin Vuhan şehrinde etiyolojisi bilnmeyen pnömani vakalarını bildirmiştir. 7 Ocak 2020'de etken daha önce insanlarda tesbit edilmemiş yeni bir koronavirüs ( 2019-nCoV ) olarak tanımlanmıştır. Daha sonra 2019-nCoV hasatlığının adı COVİD-19 olarak kabul edilmiştir.

Hastalığın damlacık yoluyla bulaştığı düşünülmektedir. Virüs hasta bireylerden öksürme, hapşırma yoluyla ortaya saçılan damlacıklarla ve hastaların kontamine ettiği yüzeylerden, göz, ağız, burun mukozasına temasla bulaşabilir.

Asemptomatik kişiler solunum yolunda virüs taşıyabilir, ancak esas bulaşma hasta bireylerden olmaktadır.

Epidemiyolaji bilgisine göre 14 güne kadar inkübasyon süresi olabileceği düşünülmektedir. Vaka sayısı kısıtlı ve birbirinden farklı olduğu için şu ana kadar inkübasyon süresi 2-14 gün arasındadır.

Enfeksiyonun yaygın belirtileri, solunum semptomları, ateş, öksürük ve dispnedir. Daha ciddi vakalarda, pnömani, ağır akut solunum yolu enfeksiyonu, böbrek yetmezliği ve hatta ölüm gelişebilir.

Tüm detaylar için Koronavirüs ( COVİD-19 ) Rehberine www.belekomahaber.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

3.236.118.7